Strålende lav-vedligeholdelsesanlæg til smukke haver

Lav-vedligeholdelsesplanter er vanskelige at dræbe. De ser godt ud i din have i lang tid, og kræver ikke kompliceret beskæring eller fodring. Her er mine favoritter.

Topiary.
Lavendel
Hydrangeas.
Asters og symphytricom
Ornamental græs
Geums.
Geraniums.
Dahlias (fordi jeg ikke graver dem op for vinteren!)
Dag lilies.
De fleste skygge-elskede buske
Efter at have set professionelle gartnere vinder til udtrykket ‘lav-vedligeholdelse’, med sine konnotationer af forsømte, støvede buske i kommunale grænser, havde jeg ikke tænkt for meget om konceptet. Så begyndte jeg at lave månedlige video haveture i vores have på den midterede have YouTube-kanal.

Jeg fandt mig selv at tale om nogle af de samme planter i flere måneder. Og de var ofte planter, der havde brug for mindst pleje eller var mest beundret af besøgende. Jeg har valgt 10 til to videoer på min plantehelte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *