Avnbøg hæk

Avnbøg hæk Dette er en billig side. De kommer i 2 forskellige farver, den røde og den grønne variant. På latin kaldes bøghedelsen også FAGUS Sylvatica. Denne hæk er plantet meget, og derfor er det de 2 mest kendte arter. Men hvornår er den bedste periode at plante en Avnbøg hæk? Dette er et godt spørgsmål, yderligere på siden giver vi et omfattende svar.

Bladene af planterne forbliver om vinteren, hvilket betyder, at bøghedlen er limpende. Bladet falder kun, når det nye blad kommer ud. En FAGUS Sylvatica er også en smal Avnbøg hæk. En Avnbøg hæk er helt lukket om sommeren, og om vinteren har den begrænset skærm. Ved plantning er det meget vigtigt, at rødderne forbliver fugtige. Med os er det nemt online bestilling, kvalitet til en konkurrencedygtig pris. På Haekplanter-heijnen.dk køber du kvalitet med en garanti på alle vores produkter.

Avnbøg hæk hvor mange per meter

Avnbøg hæk, hvor mange per meter? Der er 2 muligheder for en tæt eller lidt mindre lukket hæk, hvorfor ville du plante mere end nødvendigt. Du kan arrestere 5 eller 9 pr. Strækmåler. For eksempel kan en enkelt række anføres 5 stk. Per meter. 9 pr. Meter kan fortsætte til en dobbelt række. Ved at plante flere Avnbøg hæk pr. Lineær meter kan du oprette en fuld og pænere hæk hurtigere.

Det er også bedre at have en dobbelt række mod overskrivende stilke. Hvis de er i et blæsende sted, er det tilrådeligt at midlertidigt lægge en tråd. Hvis det begynder at blæse hårdt, er ikke alle rødder udsat. Hvis dette sker, tørrer bøgene hurtigt, og så overlever de ikke. Vores råd er at håndtere omhyggeligt dette. Bredde Avnbøg hæk er 30 cm for en enkelt række.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *